The Haunted Youth-L - foto Annika Wallis
new02

05 augustus 2021

The Haunted Youth + Luka

House of Time, Brugge


The Haunted Youth brengt songs – over twijfels, hoop, en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn – en pakken uit met een grootse dreamy en internationale sound waar je als een blok voor valt.

Hun debuutsingle ‘Teen Rebel’ is daar een voorbeeld van.


Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. 

kids with buns
Mia Porter Okay1

08 augustus 2021

Kids with Buns + Mia Porter

House of Time, Brugge


Kids With Buns is de band van Marie Van Uytvanck en Amber Piddington. Hun frisse en radiovriendelijke muziek balanceert netjes tussen melancholie, kracht en kleur en wekt met nuchtere onbevangenheid een gevoel van geborgenheid op.Mia Porter
debuteerde dit jaar met haar EP okay: een zelf-geproduceerde indie-folk plaat met minimalistische grooves. Met haar wonderschone, karakteristieke stem, zou ze zomaar eens in de voetsporen kunnen treden van Aldous Harding.

FROUKJE 4 highres (c) Willem de Kam.jpg
Aili_presspic

15 augustus 2021

Froukje + Aili

House of Time, Brugge


Froukje, één van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. Met haar mix van dansbare alternatieve pop, intrigerende zanglijnen en vakkundig talent voor melodie kruipt Froukje meteen in het hoofd en snijdt ze de thema’s aan die ons allemaal bezig houden.


De Belgisch-Janse Aili werkte het afgelopen lockdownjaar samen met Belgisch producer Transistorcake. Het resultaat is hun debuutsingle Dansu. Ogenschijnlijk moeiteloos worden elementen van Kosmisch Music, acid, house, electronica, disco en leftfield pop gecombineerd.